Προσθήκη στο Facebook     Προσθήκη στο Twitter     Προσθήκη στο Linked In     Προσθήκη στο Tumblr     Προσθήκη στο Myspace     Προσθήκη στο Pocket     Προσθήκη στο Digg     SEO URL / Landing Page     Μορφή Εκτύπωσης  


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη αύξηση των συμμετοχών η 3η Φάση του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ της φετινής περιόδου.

Σήμερα, οι συμμετέχοντες στη διαδικασία των στατιστικών, έλαβαν τα πανελλαδικά στατιστικά και τα στατιστικά προφίλ των μαθητών τους.

Επίσης ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση της διαδικασίας και των θεμάτων της 3ης Φάσης, με εξαιρετικά θετικές κρίσεις και πολλές προτάσεις που θα αξιοποιήσουμε στις επόμενες φάσεις.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές φροντιστηρίων για τις επόμενες διαδικασίες του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ:

- Τον Οδηγό Μηχανογραφικού του 2019, το μόνο ολοκληρωμένο λογισμικό υποστήριξης των υποψηφίων, που θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου.

- Τα Διαγνωστικά Ηλεκτρονικά Τεστ - Gnosis Test του Σεπτέμβρη.

- Τις τρεις φάσεις διαγωνισμάτων της επόμενης σχολικής χρονιάς οι οποίες, προσαρμοσμένες στις αλλαγές στο λύκειο και το νέο σύστημα πρόσβασης, αποτελούν ένα ουσιαστικό εργαλείου επιστημονικής και επικοινωνιακής υποστήριξης για τα φροντιστήρια που συμμετέχουν.

Φέτος συμμετείχαν στο ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ 281 φροντιστήρια, μεγάλη αύξηση εγγραφών στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, ιδιαίτερα στη Βόρειο Ελλάδα (68%) και την Αττική (61%).

Ευχαριστούμε θερμά τα φροντιστήρια και τους μαθητές που συμμετείχαν στο ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις.
Νέος Χρήστης
Η εγγραφή στο σύστημα του "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ" είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στη διαδικασία, την παραγγελία τετραδίων, αφισών και άλλου σχετικού υλικού.
Είμαι Εγγεγραμμένος

Έντυπα & Δυνατότητες Προβολής
των Συνεργατών του