Προσθήκη στο Facebook     Προσθήκη στο Twitter     Προσθήκη στο Linked In     Προσθήκη στο Tumblr     Προσθήκη στο Myspace     Προσθήκη στο Pocket     Προσθήκη στο Digg     SEO URL / Landing Page     Μορφή Εκτύπωσης  

Λόγω της τρέχουσας κρίσιμης κατάστασης και των μέτρων που έχουν ληφθεί για το θέμα της πανδημίας, του γεγονότος ότι τα φροντιστήρια παραμένουν κλειστά και της, εκ των πραγμάτων, αναμενόμενης μετάθεσης της ημερομηνίας διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων, ΜΕΤΑTΙΘΕΝΤΑΙ οι ημερομηνίες διεξαγωγής της 3ης Φάσης του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει στις 11/4.

Το ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ θα καθοριστεί όταν ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ και αφού ληφθεί υπόψη το πότε θα ανοίξουν τα φροντιστήρια. Είναι δεδομένο ότι η 3η Φάση της φετινής περιόδου, θα διεξαχθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Αντιστοίχως, η ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ των μαθημάτων της 3ης ΦΑΣΗΣ, θα τροποποιηθεί ανάλογα με την τελική μορφή της Εξεταστέας Ύλης των ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ του 2020 και της Διδακτέας-Εξεταστέας Ύλης των Προαγωγικών Εξετάσεων της Α’ και της Β’ Λυκείου.

Σε άλλες σελίδες του site μας, μπορείτε να δείτε:
- Τα θέματα που δώσαμε τις προηγούμενες φάσεις με τις απαντήσεις τους.
- Τις καινοτομίες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ.
- Πληροφορίες για τις δραστηριότητες, τα οικονομικά, τα έντυπα και τις ΕΓΓΡΑΦΕΣ στην 3η και τις επόμενες φάσεις του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ. Είναι διαθέσιμες, για αποστολή στους εγγραφόμενους, οι αφίσες όλων των δραστηριοτήτων.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 8661142
Νέος Χρήστης
Η εγγραφή στο σύστημα του "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ" είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στη διαδικασία, την παραγγελία τετραδίων, αφισών και άλλου σχετικού υλικού.
Είμαι Εγγεγραμμένος

Έντυπα & Δυνατότητες Προβολής
των Συνεργατών του