ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ 1 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ
   Προσθήκη στο Facebook     Προσθήκη στο Twitter     Προσθήκη στο Linked In     Προσθήκη στο Tumblr     Προσθήκη στο Myspace     Προσθήκη στο Pocket     Προσθήκη στο Digg     SEO URL / Landing Page     Μορφή Εκτύπωσης  

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Φάσης 1 (Οκτωβρίου) του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ της περιόδου 2018-19. Τα διαγωνίσματα θα δοθούν από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2019, ξεκινώντας με το μάθημα των Νέων Ελληνικών και θα συνεχιστούν τα τρία επόμενα Σάββατα 20/10, 27/10 και 3/11.

Μπορείτε να δείτε την εξεταστέα ύλη και το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα μας www.eimastemesa.gr στο τμήμα "Τρεις Φάσεις Διαγωνισμάτων...".

Η προσομοίωση του Οκτώβρη, διεξάγεται για πρώτη φορά και αποτελεί μια νέα πρωτοποριακη υπηρεσία που παρέχει το ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑστα συνεργαζόμενα φροντιστήρια και τους μαθητές τους.

Στην Φάση αυτή η οποία θα διεξαχθεί κατά το διάστημα 13/10-3/11/2018, αξιολογείται η δουλειά που έχει γίνει στα θερινά τμήματα της Γ΄ Λυκείου και στις 6-7 πρώτες εβδομάδες των μαθημάτων, στα 11 πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Αφορά, κατά κύριο λόγο, στους μαθητές που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στα θερινά τμήματα της Γ' Λυκείου. Μπορούν βεβαίως να συμμετέχουν και οι, πιο προχωρημένοι, μαθητές που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους από τη Β’ Λυκείου.
Νέος Χρήστης
Η εγγραφή στο σύστημα του "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ" είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στη διαδικασία, την παραγγελία τετραδίων, αφισών και άλλου σχετικού υλικού.
Είμαι Εγγεγραμμένος

Οι Αφίσες του