Με την αξιολόγηση των θεμάτων από τους συμμετέχοντες, τα πανελλαδικά στατιστικά και τα στατιστικά προφίλ των μαθητών ολοκληρώθηκε η φετινή 2η Φάση (Γενάρης 19) του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ με μεγάλη επιτυχία και σημαντική αύξηση των συμμετοχών. Το μήνυμα έχει δοθεί από τους μαθητές που συμμετείχαν πέρσι στη διαδικασία, πανελλαδικά.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αξιολογήσεις, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις όσων έλαβαν μέρος στην 2η Φάση, προχωράμε πλέον στην προετοιμασία της 3ης φάσης, της μεγάλης προσομοίωσης, που θα διεξαχθεί φέτος από 13/4 έως 4/5 (ολοκληρώνεται την περίοδο των διακοπών του Πάσχα).

Δείτε εδώ στην ιστοσελίδα μας το πρόγραμμα των διαγωνισμάτων και όλες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη συμμετοχή ενός φροντιστηρίου στην 3η Φάση και στις επόμενες δραστηριότητες του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ. Σύντομα θα αναρτηθεί και η ύλη για την Α' και Β' Λυκείου. Στην πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμες πέντε δραστηριότητες, με εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις:

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ:
1. Η κλασική Προσομοίωση του Απρίλη (Φάση 3) του 2019.
2. Ο Οδηγός Μηχανογραφικού 2019 (Ιούνιος 19). Ένα απαραίτητο εργαλείο για την περίοδο του μηχανογραφικού, ιδιαίτερα φέτος καθώς αλλάζει ριζικά ο χάρτης των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019-20:
1. Gnosis Test+ (Σεπτέμβρης 2019). Ηλεκτρονικά Διαγνωστικά Τεστ για τους μαθητές της Α' και της Β' Λυκείου.
2. Προσομοίωση Οκτώβρη 2019 (Φάση 1): Η 1η προσομοίωση της χρονιάς, για τους μαθητές των θερινών.
3. Προσομοίωση Γενάρη 2020 (Φάση 2): Η προσομοίωση των Χριστουγέννων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινίσεις στο 210 8661142.

Νέος Χρήστης
Η εγγραφή στο σύστημα του "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ" είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στη διαδικασία, την παραγγελία τετραδίων, αφισών και άλλου σχετικού υλικού.
Είμαι Εγγεγραμμένος
Λήψη Διαγωνισμάτων

Έντυπα & Δυνατότητες Προβολής
των Συνεργατών του