Προσθήκη στο Facebook     Προσθήκη στο Twitter     Προσθήκη στο Linked In     Προσθήκη στο Tumblr     Προσθήκη στο Myspace     Προσθήκη στο Pocket     Προσθήκη στο Digg     SEO URL / Landing Page     Μορφή Εκτύπωσης  

Μπήκαμε στην τελευταία περίοδο των εγγραφών για τη 2η Φάση (Γενάρης) του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ, η οποία περιλαμβάνει διαγωνίσματα σε 19 βασικά μαθήματα του Γενικού Λυκείου και τα 2 μαθήματα Γεν. Παιδείας των ΕΠΑΛ.

Μετά τον (σχεδόν) διπλασιασμό των συμμετοχών, σε σχέση με πέρσι, για την 1η φάση (Οκτώβρης) αναμένεται μεγάλο ποσοστό αύξησης και στις εγγραφές για τις φάσεις του Γενάρη και του Απρίλη.

Τα ποιοτικά θέματα, η οργανωτική αρτιότητα και οι καινοτομίες, για τα οποία γνωρίζουν όλοι οι έχοντες σχέση με το λύκειο και τις πανελλαδικές, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες ενόψει έναρξης της 2ης Φάσης:
- ΕΓΓΡΑΦΕΣ: μέχρι Παρασκευή 27/12.
- ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: από τη Δευτέρα 30/12.
- ΈΝΑΡΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ: Παρασκευή 3/1 (Νεοελ. Γλώσσα & Λογοτεχνία).

Στην 1η σελίδα του www.eimastemesa.gr μπορείτε:
- Να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ.
- Να δείτε το πρόγραμμα, την εξεταστέα ύλη, τις χρεώσεις, τις εκπτώσεις και άλλες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ.
- Να ενημερωθείτε για τα πανελλαδικά στατιστικά και το στατιστικό προφίλ των μαθητών που συμμετέχουν, τα οποία αποτελούν ένα μοναδικό εργαλείο υποστήριξης των υποψηφίων και ενημέρωσης των γονέων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-8661142.
Νέος Χρήστης
Η εγγραφή στο σύστημα του "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ" είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στη διαδικασία, την παραγγελία τετραδίων, αφισών και άλλου σχετικού υλικού.
Είμαι Εγγεγραμμένος

Έντυπα & Δυνατότητες Προβολής
των Συνεργατών του