Προσθήκη στο Facebook     Προσθήκη στο Twitter     Προσθήκη στο Linked In     Προσθήκη στο Tumblr     Προσθήκη στο Myspace     Προσθήκη στο Pocket     Προσθήκη στο Digg     SEO URL / Landing Page     Μορφή Εκτύπωσης  

Μετά τις ανακοινώσεις, για το άνοιγμα σχολείων και φροντιστηρίων, αναρτήθηκε στη σελίδα «Τρεις Φάσεις Διαγωνισμάτων – Εξεταστέα Ύλη» του site μας, το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της 3ης Φάσης του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ.

Περίοδοι Διεξαγωγής:
Γ’ Γενικού Λυκείου και Γ’ ΕΠΑΛ: Παρασκευή 15/5 - Σάββατο 23/5.
Α’ και Β’ Λυκείου: Τετάρτη 20/5 - Σάββατο 30/5.

Προτείνεται να υιοθετηθούν οι ημερομηνίες του προγράμματος, αλλά όπως είναι αναμενόμενο, τα συμμετέχοντα φροντιστήρια, λόγω των εκτάκτων συνθηκών, θα υλοποιήσουν τα διαγωνίσματα σε ημερομηνίες που είναι συμβατές με το πρόγραμμά τους, είτε στο χώρο τους, είτε από απόσταση και σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ της Α΄ και της Β’ Λυκείου του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ έχει ήδη αναρτηθεί στην ίδια σελίδα. Στη Φυσική της Β΄Λυκείου, για ένα από τα θέματα, θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής θέματος από τη Θερμοδυναμική ή από τα Κυκλώματα.

Δεδομένου ότι δεν θα διεξαχθούν φέτος προαγωγικές εξετάσεις, τα διαγωνίσματα της Β’ και της Α’ Λυκείου έχουν περισσότερο χαρακτήρα προετοιμασίας των μαθητών για τα επόμενα βήματά τους για τις πανελλαδικές τις επόμενης και της μεθεπόμενης χρονιάς.

Η Εξεταστέα Ύλη για τη Γ’ Λυκείου (ΝΕΟ & ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) και τη Γ’ ΕΠΑΛ, είναι η Εξεταστέα Ύλη των πανελλαδικών του 2020. Έχει επίσης αναρτηθεί στην ίδια σελίδα.

Λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και της σχετικά κοντινής ημερομηνίας έναρξης των πανελλαδικών, δεν θα υλοποιηθεί σε αυτή τη φάση η διαδικασία των πανελλαδικών στατιστικών και των στατιστικών προφίλ των μαθητών. Η διαδικασία αυτή θα υλοποιηθεί κανονικά στις επόμενες φάσεις του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ.

Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε επίσης να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ για τη Φάση του Μάη 2020, αλλά τις επόμενες δραστηριότητες του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ, με έκπτωση για όσους εγγραφούν σε περισσότερες από μια δραστηριότητες . Εκτός από την 3η Φάση είναι διαθέσιμες και 4 ακόμη δραστηριότητες:

• Οδηγός Μηχανογραφικού 2020.
• Ηλεκτρονικά Διαγνωστικά Τεστ για την Α’ και τη Β’ Λυκείου.
• Προσομοίωση Οκτώβρη 2020 (Φάση 1).
• Προσομοίωση Γενάρη 2021 (Φάση 2).


Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 866 1142
Νέος Χρήστης
Η εγγραφή στο σύστημα του "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ" είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στη διαδικασία, την παραγγελία τετραδίων, αφισών και άλλου σχετικού υλικού.
Είμαι Εγγεγραμμένος

Έντυπα & Δυνατότητες Προβολής
των Συνεργατών του