ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ για να ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ! ΦΑΣΗ ΓΕΝΑΡΗ από 16/1 (7-1-21)
   Προσθήκη στο Facebook     Προσθήκη στο Twitter     Προσθήκη στο Linked In     Προσθήκη στο Tumblr     Προσθήκη στο Myspace     Προσθήκη στο Pocket     Προσθήκη στο Digg     SEO URL / Landing Page     Μορφή Εκτύπωσης  

Μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα των εγγραφών για τη 2η Φάση (Γενάρης) του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ, η οποία περιλαμβάνει διαγωνίσματα σε 22 βασικά μαθήματα του Γενικού Λυκείου και τα 2 Γενικής Παιδείας των ΕΠΑΛ.

Στην Α’ Λυκείου το 2ο και το 4ο θέμα των διαγωνισμάτων, θα προέρχονται από την Τράπεζα Θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας, όπου υπάρχουν διαθέσιμα θέματα.

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ για την [/b] ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ[/b]: Η συμμετοχή στο ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ κάνει τη διαφορά στην προετοιμασία για τις ενδοσχολικές και τις πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς ο μαθητής έχει πρόσβαση σε ποιοτικά θέματα και καινοτομίες, για τα οποία γνωρίζουν όλοι οι έχοντες σχέση με το λύκειο και τις πανελλαδικές.

Μετά τη μεγάλη αύξηση των συμμετοχών για στην 1η φάση (Οκτώβρης), αναμένεται σημαντική αύξηση και στις εγγραφές για τις φάσεις Γενάρη και Απρίλη. Εγγραφόμενοι τώρα, σε περισσότερες από μια δραστηριότητες του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ, οι συμμετέχοντες έχουν σημαντική έκπτωση.

Ξεκινάμε το Σάββατο 16/1 με Νεοελ. Γλώσσα & Λογοτεχνία των 3 τάξεων του ΓΕΛ και της Γ’ ΕΠΑΛ και συνεχίζουμε τα 4 επόμενα Σάββατα, μέχρι 13/2.

Στην ιστοσελίδα μας, οι ενδιαφερόμενες εκπαιδευτικές μονάδες μπορούν:
ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ, μέχρι την Παρασκευή 15/1/20.
• Να δουν την εξεταστέα ύλη, το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες για η 2η Φάση και τις επόμενες δραστηριότητες του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ
• Να ενημερωθούν για τις καινοτομίες, τις χρεώσεις, τις εκπτώσεις και τις επικοινωνιακές δυνατότητες που παρέχονται.
Νέος Χρήστης
Η εγγραφή στο σύστημα του "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ" είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στη διαδικασία, την παραγγελία τετραδίων, αφισών και άλλου σχετικού υλικού.
Είμαι Εγγεγραμμένος

Οι Αφίσες του